Post by stapicknicazdu on Feb 19, 2022 18:40:38 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много злата ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Прошао је са један на три јер игра пати од ужасне стабилности сервера и ужасне корисничке услуге. Будите упозорени: ОВО ЈЕ ПТВ игра! Једини разлог због којег настављам да играм је тај што су новац који сам потрошио и заједница углавном пристојна група.
Уз напоран рад и време на мрежи не морате да трошите много, добар баланс и забавну игру. Само прилагодите механику дана адмирала, молим.
Чекао сам. Неколико месеци да бих могао да разбијем задњицу, али иста грешка се јавља. Горе када идем да се пријавим, покреће га да не ради ништа, покушај поново
Мислим да је ово најбоља игра на свету!!! Много ми се свиђа ова игра јер се можете борити против непријатеља и можете направити носач авиона и млазне авионе, а графика је добра преузмите ову игру и играјте одмах!!!!
Добро и забавно, али треба додати помоћне снаге које могу да нападну тако што немају потребе за окупљањем
топ
Променили сте захтеве за надоградњу ХК-а на 27 Лвл на 222 милиона или тако нешто за гвожђе и храну и 21 милион за нафту, није у реду јер је било 95 милиона Пре ажурирања за храну и гвожђе и 17 милиона за нафту, колико сам ја уживајте у игри ја ћу је оставити јер се стално петљате са њом и ово није у реду
Ова игра је добро направљена и предлажем је људима који морају да играју игрице када нешто чекају јер време изградње траје неко време када почнете да добијате више нивое. Оно што заиста не разумем у овој игри је прикупљање ресурса и осећам да је потребно много времена да се набави тако да одузима већину потенцијала игара.
Gunship Battle Total Warfare Strategie can
Ова игра постаје смешна са ажурирањима која НЕ МОЖЕТЕ да урадите ,, уђете у игру каже вам да ажурирате ,, идете да ажурирате да вам то не дозволи, сада постаје шала ,,била је ок игра али губи своју привлачност,,, понављам,, твоја игра је срање ,, каже ти да ажурираш,,иди и ажурирај је онда ти не дозвољава,,избрисаћу ово,,то је апсолутна шала игре сада
Молимо вас да додате пвп рестрикцију или да барем додате више ствари о залихама које дајете нападнутим играчима, вратио сам се на квадрат 2 пошто ме увек нападају играчи 4-10 нивоа изнад мене
Скупо ако желите брзо да ојачате. То је веома забавна игра у којој не морате да будете на највишем нивоу да бисте уживали и такмичили се.
Одлична игра и сезонска пропусница су вредни тога и избалансирани, као и добар посао за програмере
Забава Волим да правим игре, графика је једна од најбољих које сам видео за мобилне игре.
Добра игра само поправи ту страну где немате искачуће прозоре са апликацијама за савез, само препоручује екипама да се придруже. Застари када радиш своју ствар
Веома ангажовано много политике у игри.. Оскудни ресурси и награде. Споре надоградње, али генерално лепа игра
Потпуно се не може играти ако не трошите
Лично, то је једна од најбољих мобилних игара које сам икада играо. Графика далеко. Ствари на којима могу да раде је заостајање када је у питању светски газда. Осим тога, препоручујем свима.
До нивоа 20 је све у реду, али онда вам почиње да недостаје гориво да бисте било шта урадили чак и ако пошаљете 2 флоте да скупе 5 сати ИРЛ, они вам дају око 20 хиљада горива што је шала. Деинсталираћу јер сам стигао до тачке у којој вас игра тера да купујете ресурсе, а ја то нећу учинити.
Зашто се испостави да је игра оваква? региструје се стално, посебно када Армада удари група ниво 66, светски бос.. игра се замрзава.. шта се дешава са вашим ажурирањем? љубазно решите овај проблем, град радости јер почињем да разочарати ову игру....
Треба додати нову фрегату-1.адмирал горшков класе фрегате. 2.Сацхсен цласс. 3. Ивер Хуитфелдт час . 4.Алваро де Базан. 5.Аквитанска класа. Треба додати нови разарач-1. класа Сејонг Велики. 2. Тип 052Д класе. 3.Колката разред. 4. Атаго класа. 5. Конгоу класа. Треба додати подморнице-1.Виргиниа класе. 2.Астуте цласс. 3. Гранеи цласс. 4. Сијера ИИ кл. 5. побољшана класа у Лос Анђелесу. Надам се да ће ове препоруке помоћи да се побољша играње и значајно повећа досег публике уз дубину опција.хвала.
волим ову игру .али само желим да дам сугестију ... надам се да ће држати носач сваки пут када се крећемо у једном било ком правцу .најмање 3 минута по потезу .тако да када ме нападну .могу успети да се осветим одједном . . такође немају ракете крстарице и бојне крстарице .. такође молимо вас да додате есп вештине као што су нуцклер или ласерски зрак .. такође додајте стратешки бомбардер .. хвала .. такође додајте режим окршаја за алијансу како би могли да покажу своју снагу својим друже
Једном када прекинете своју интернет везу, избацује вас из игре чак и када кликнете на дугме „Покушај поново“, избациће вас док не вратите интернет везу. Исправите ово јер ово може бити проблем за већину људи који имају нестабилне интернет везе , али углавном је добра игра само што има толико ствари на екрану да се играч понекад изгуби, збуни или друге ствари, али већина тога је заиста добра игра.
Gunship Battle Total Warfare Strategi odbk
Ова игра је стратешка игра, а не оно што желим, Морден Варсхип игра је пвп онлајн игра. Огласи за ове игре изгледају цоол, али не очекујем.👎
Сјајна игра волим је играти. Играм са породицом, једноставно је супер.
Gunship Battle Total Warfare Strateji Oyunları taoc
Ова игра је моја друга омиљена игра. Не могу да верујем да сам заправо победио базу која има више лвл-а од мене, и такође, надоградим своју војску за нове градње!
Забава и пуно ствари које ће дуго остати забавни.
Ова игра је срање. Ако заиста немате новца за трошење, не играјте се. Ф2п играчи не могу да играју ову игру. Ја сам ф2п играч и ова игра је тако неправедна и пристрасна. Ову игру играм скоро 3 године
Gunship Battle Total Warfare Strateginiai rnhn
Требају нижи трошкови за драгуље 💎 или их барем повећати за износ који плаћамо.. Потребно је повећање од 2 д.а. за нас додај на друге активности износ 2 плата је много ако је тако Потребне су веће шансе за повећање нивоа. Имао гомилу промена. Обесхрабрујући... Наставите да побољшавате игру како време пролази.
У почетку је то веома добра игра, са прелепом графиком. Изгледа баш као бојно поље. Нажалост, најгоре искуство које сам имао је то што сам изгубио неколико ескадрила своје флоте борбених авиона, 1 флоту Ф-15, 2 Фланкер 27 флоту, 1 флоту М-2000 и 1 флоту Ф-4 укупно без разлога, флота борбених авиона је изненада нестала. Због тога морам да избришем свој налог да бих почео изнова јер сам изгубио више од половине флоте борбених авиона и није могуће обновити га.
Ви момци рестартујете сервер "СВАКИ ЈЕДАН ДАН", али и даље имате много проблема са падом игре. Ако желите да имате хитно одржавање, молимо вас да обавестите корисника што је пре могуће.
👍👍👍👍
Ок
Игра увек каже да није успело повезивање траје око 15-20 минута само да уђете у игру, а коју унесете можете да играте само неколико минута и игра се аутоматски руши сваки пут када успете да унесете проблем са уређајем или везом. Видим много рецензија које имају исти проблем зашто још увек није решен
Супер
Само још једна игра за освајање света са модерном ратном машином. Постоји толико много попут ове и више функција у њима. Дао сам му 5 минута и видело се. Извините, не могу да препоручим.
Не забављати се на почетку. Играте само око 30 минута дневно, само не осећате то и надоградње не додају никакве нове авантуре.
Зависна игра.. Само желим да знам који брендови телефона или модел су оптимизовани за играње ове игре.. Зато што увек осећам заостајање када играм посебно када је време за АСГ и блитз.
Одлична
Talking Ben the Dog Hiburan yfmv
Не препоручује се. Сервер неорганизован, програмски греши, не може много да игра а да га други играчи не мешају, изгледа да дизајн игре промовише искључиво пвп. Систем оружја је потпуно застарео, изгледа као да се игра у „назадња“ времена. заглављени у сталним надоградњама дуго времена. Уморна структура чини безнадежним суочавање са играчима високог нивоа које желите или не, (ажурирано 17.1.2022.) исто као што сам навео пре годину дана, без промене.
Ваша игра одлично функционише на почетку. Затим, како идете даље, сазнаћете да у њему има више буба него у трави. Воли да узима моје златне полуге, воли да узима мој Боост, такође воли да узима мој новац када су неке ствари на нивоу 2 и пише бесплатно и не дозвољава ми да урадим бесплатну ствар на нивоу два. Зашто једноставно не поправиш ову игру? Игра би била много боља да има мање грешака од траве. Само ћу га избрисати.
Имао сам ову игру на свом старом телефону, али је била одлична, али можете ли да додате нову мапу
Не могу да отворим игру...пише да није успело преузимање. Ново ажурирање или шта...не разумем...обрисао сам игру и поново инсталирао али не ради
Груписано није оптимизовано, када не можете чак ни да нам дозволите да читамо детаље о јединицама које дајете и уместо тога да их пожурите, не бринем се довољно ни за шта у првих сат и по.
Имам 2 проблема. 1 је моја тастатура нестаје док покушавам да куцам, често се дешава сваки пут када покушам да играм и само у овој игри, ниједна друга апликација то не ради. 2 Када покушам да гледам рекламу за злато или убрзану изградњу, то ме избацује из игре или пре него што оглас почне или након што се заврши, али пре него што добијем награду. Решите те проблеме и вратићу вам 5 звездица