Post by stapicknicazdu on Feb 19, 2022 19:10:26 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
S to igro nisem imel nobenih težav in sem resnično užival. Vendar pa nisem bil v aplikaciji že 2 dni zaradi počitnic in odmora od telefona in ko sem se nocoj vrnil, mi je manjkalo 0 življenj in denarja, ki sem ga zaslužil z opravljenimi stopnjami. Čakal sem eno uro, da se moj Ives napolni in še vedno pravijo 0, vendar ura odšteva. Vse, kar želim narediti, je igrati, a ne morem.
Nenehno piše, da je 7. restavracija v gradnji in res sem užival v tej igri. Pripravljen za odstranitev☹
Všeč mi je ❣️ vaše igre, prosim, pošljite mi novo igro, končal sem vse stopnje
Res sem užival v tej igri, vendar postaja vse težja in morda me bo na koncu povzročila malo tesnobe 😟, posodobil bom pozneje..
Bbnnn Key Uuy
Jaz in moj vnuk obožujeva to igro. Oba rada kuhava in pripravljava nove jedi. Če to storite, potem je to igra za vas. 😍🥰🤗
Odvisen od igre
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Akcja wry
Odlična zabava
Najboljša kuharska igra doslej, enostavne ravni, odlična grafika, nadaljujte z nivoji 👌
Maganda sana kaso lng.....
Igra Kuhanje yummy-restauran oceni to aplikacijo
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkade ftpn
užival sem v igranju te kuharske igre, se je spremenila s 5 zvezdic na 3 zvezdice, ker sem premagal vse nivoje in dokončal vse restavracije, naredi nekaj, dodaj več restavracij in spet bo dobil pet zvezdic
Prelepo 😆
Všeč mi je izziv in rada kuham hitro zabavno, moraš biti na mestu. Rada mami reče test
Všeč mi je tako zabavno
Igranje je zabavno, vendar sem se odločil za določen paket in ga nisem dobil; No, potem sem ga dobil iz nekega razloga, da se je igra zaprla in ali ne veš, ko sem znova odprl igro, ni bilo nobenih draguljev, ojačevalcev ali kuharja, ki sem ga prejel za nakup. Kljub temu imam še vedno brez denarja. Ali lahko rečete, Dobil sem povračilo $
Odličen način za preživljanje časa
Všeč mi je ta igra, vendar sem čakal na popravek napake za novo francosko restavracijo. Izpopolnil sem jo do stopnje 18, vendar baguette zaradi neke napake ne morem postreči. Skoraj 2 tedna sem vsak dan preverjal posodobitve. Rad bi še naprej igral, a sem razočaran zaradi čakanja. Upam, da bo kmalu popravljeno ao ne obupam in ga izbrišem.
Zasvojenost, zabava in delam 💰!
Najboljša kuharska igra, ki sem jo igral do zdaj. Ni preveč težko, še vedno zahtevno, enostavno igrati brez plačila.
Tako zabavno, a moja raven se kar naprej zmrzuje.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade ifj
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkadspel lxml
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkade tadg
Zaljubljen v igro je hiter in sproščujoč
je zabavno, vendar kontrole zaostajajo. ampak vseeno je zabavno
Všeč mi je 💖 To je tako zabavno in vznemirljivo ter včasih zahtevno 💖💖💜💋💋💋 Dajem 100% od 100%👌👌👌👌
Samo sproščujoča igra za zapravljanje časa, če imate veliko prostega časa za zapravljanje ...
Obožujem to igro 😻💖 Uživam 😁 vsak dan ☺️💝
Zelo zelo dobro! Nadaljuj z dobrim delom!
Všeč mi je bila igra, vendar sem prišel do druge stopnje restrauant in zdaj mi ne bo pustil igrati, kot da je ne bo naložil, tako da ne morem nadaljevati. Lahko igram izzive, a nič drugega. POSODOBITEV: 23. oktober – mislil, da bodo to popravili, moram igrati dve ravni, vendar se isti problem po tem ne bo naložil prav. Zelo vznemirljivo se je veselil, da bom paly več. Minilo je skoraj mesec dni in ni bilo popravljeno.
Zapustil sem igro, da se mi lahko obnovi življenje, a po več kot 3 urah se vrnem in nimam niti enega življenja. To je smešno!!!!!
Zabavna in aktivna igra zaenkrat uživam!!🤗
Je dober ubijalec časa
Posodobitev 3- Še vedno se zelo zabavam- ravni hitro, ko izzivate čarobno kuhinjo, zato se prepričajte, da ste prihranili dragulje Posodobitev-2- To zdaj igram vsak dan ☺️ daje občutek dosežek zdaj, ko sem se nekoliko povišal. 1- Iskreno povedano, začenjam se res zabavati s tem, zato sem dvignil oceno. Nadaljuj z dobrim delom!! 1- Nisem ljubitelj tovrstnega koncepta igre, grafika in igranje pa sta dobra.
Če želite, da nekdo igra vašo igro, zagotovite, da so hrošči izginili. Ne bo PRENOS, FROZEN. Prosimo, ne odgovarjajte z norčijami ,je to ali je to, to. Vse druge igre se prenašajo v redu. Razočaranje. 2. Pregled-NE PRENOSITE,IGRA PREVARE. OPOZORILO STE.PROSIM POSLUŠAJTE ALI VAM BO OBŽAL.PIŠČANJŠE KOTLETE IMAJO, NAPRAVLJENE, DA SE ŽEGNEJO, ZATO BOSTE MORALI POTROŠITI DENAR ZA DRAGULJE.PRAVE PREVARNICE.
Ne morem dobiti novih restavracij za gradnjo po francoskih restavracijah in ne najdem nobene podpore. Ko bo ta težava odpravljena, bom ocenil 5.
Zabavno za igranje in zelo zahtevno
Odlična igra . Zelo gladka igra
No, igra je bila zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo которой ki ki ku ku ki ki ga je, sem prepričan v to 100%.