Post by stapicknicazdu on Feb 19, 2022 19:16:31 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pineapple Pen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pineapple Pen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napaka denar ▞▞▞
▞▞▞ Pineapple Pen 2022 version ▞▞▞
Pineapple Pen Аркади hsl
težko
8g Vem, da 7txrc9tvyvuv JE ZELO SLABO
Men je prijatelj povedo za njo in ko sem jo začel igrati nisem mogo nehat in to je najboljša igra naložite si jo!!!!😌😌😌
Kul je
To je dobra igra za sprostitev možganov
Ni božič, februar je ... Odlična igra in vse, vendar poskušajte ohraniti temo v skladu z letnim časom.
Ta igra mi je zelo všeč, čeprav sem to igro izbrisal. Pozabil sem zakaj. Zdaj pa jo znova prenašam. Morda se spomnim, kako igrati to zabavno igro!! ♥◆♥
Ne maram igre
Dobro, toda ko odstranite aplikacijo in jo nato znova namestite, vaši kemični svinčniki in najboljši rezultat ne bodo več.
1 zvezdica, ker bi lahko bila igra res dobra, če bi imeli možnost brez oglasov, vendar je samo neumno narejena in moteča igra. Odstranjevanje
Pineapple Pen (Non disponible) Arcade tqtq
Igra povzroča odvisnost, vendar so zvočni učinki zelo nadležni
Pineapple Pen Arkādes spēles nnp
Zelo dolgočasno po 5 minutah zaradi pomanjkanja stvari za početi ali napredovanja
Ta igra je najboljša, saj temelji na peresu Viral Song Apple pero, pero za ananas, resnično me osredotoča. Lahko spremenim različico igre, zaradi česar je zabavna. Lahko se strinjam, da ta igra potrebuje več posodobitev
No, obožujem to igro, ampak ..... 1 dan sem jo odprl in vsa moja peresa so bila ZNEBILA, kar je bilo čudno, zato sem moral začeti od začetka
Kingdom Wars Παιχνίδια στρατηγικής enu
Ta igra obuja spomine, res mi je všeč, nekoč mi je bila zelo všeč njena pesem, vendar čas tako hitro mine
jaz svež vsaj :/
Ljudje to še vedno igrajo? Zdaj je mrtev.
To je tisto, do česar je prišel svet
boooooooo!!!!soooooo boooorrrriiiinnngg
tako sem vesel
Ta igra je dolgočasna Zakaj je trgovina samo trgovina s pisalom? Dodajte trgovino za nadgradnjo.
Tako enostavno in zelo dobro, ko vam je dolgčas ,,
Super se hitro naveličate.
Najboljši igralec brez povezave mi je všeč❣️
Nik
Pineapple Pen እንቅስቃሴ ያለባቸው ivp
Jaz igram zdaj 2 meseca.Imam rekord 1039.Odkleno sem ze vsa pisala in vse teme npr. havaji,pirati...Imam pa tudi ze vse game mode!Najboljsa igrica
všeč mi je ta igra
Ta igra je precej zabavna, zagotovo je zelo dober ubijalec časa. Zelo priporočljivo!
Ko odklenete vse, kar je trenutno na voljo, postane hitro dolgočasno.
V redu je za nekaj minut. Oglasi naj bodo v časovnih intervalih ne po igrah.
Ima milijarde dodatkov!!!!!!!!
Oglasi prekinjajo igranje
NAJSLAŠA IGRA KADAJ!!! POPOLNA IZPRAVA ČASA, TOLIKO DODATNIH DOLGOČNIH IGRAJ NEMOGOČE NEVREDNE GRAFIKE KAJ JE IME!🤬
To sem igral tako dolgo nazaj, ko sem uporabljal iphone 2 in to je bilo spektakularno. Zaradi oglasov je nekoliko težko igrati, vsakič, ko končam igro, izvleče oglas, ki ga moram gledati. To je moteče, vendar lahko prenašam. Včasih, ko sem preveč jezen, izklopim internet. To je prava poslastica, le tako naprej!
Ta igra je super imejte jo
Igra je dobra ampak edina stvar, ki mi ni všeč, je ta obraz, ki se je večkrat pojavil, ki pravi jabolčno pero, pero za ananas, sovražim ta obraz, motim me med polaganjem in zaradi tega odstranim to dobro igro
maganda se naročite na moj youtube kanal Althea dela cruz
ta igra je zanič, bila je izguba časa za prenos
Dobro igranje je pokvarilo moj telefon, čeprav se je po izklopu predvajala hitra internetna glasba.
Ta igra je neverjetna, toda edina stvar, ki ne uživa, so oglasi. Vem, da imam možnost onemogočiti oglase, vendar so moteči, spet najboljša igra, ki sem jo igral, ampak oglasi😢😢😢 Vem, da potrebujete sponzorje in vse, vendar to nekako uniči igro, ko morate zapustiti oglase in videi!🌟🌟🌟🌟zaenkrat
ta igra je zelo dolgočasna, ker v tej igri nisem naredil ničesar 😤😤😿
EMA ZELEZNIK ti si grozna budala brigi se zase!