Post by stapicknicazdu on Feb 19, 2022 19:19:31 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Township ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Township IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ multe hack de rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Township 2022 version ▞▞▞
Township নৈমিত্তিক xyja
Placuta
bun jocul
Incintele grădinii zoologice sunt prea scumpe, iar materialele sunt mult prea multe. Nimeni dintre dezvoltatori nu a citit nimic despre schimbarea noastră. Și 2 stele pentru jocul frumos și grafica.
Am jucat câțiva ani, apoi mi-am cumpărat un telefon nou și mi-am pierdut tot progresul. A trebuit dezinstalat. Din păcate, cooperativa mea, Mammaland, nu are un lider care să poată schimba nivelurile cooperativelor etc.
Pareți că sunteți blocați pe mașina cu gumă de mestecat/mașina cu mere/ dovleac/ minge... ect... acum orniment🤨😣☹ OMG! NU MAI MAI!, de asemenea, mini-jocul pentru a face camerele stupide nefolosite, OK camera lui Moș Crăciun a fost drăguță anul trecut, dar ai rămas Foarte blocat pe jocul prost în care trebuie să egalezi 3 pentru a obține puncte pentru a face o cameră inutilizabilă sau spațiu, ce s-a întâmplat cu celelalte mini-jocuri? Ca slash-ul de fructe sau?... ALTE CEVA!!!
Am trecut de 20 de niveluri și acum când încărc jocul se închide înapoi în câteva secunde. Am incercat sa-l reinstalez dar la fel. Foarte trist
un joc bun, dar dintr-o dată mini-jocuri au o eroare. Săptămâna trecută joc mini-jocul magnat și am un tren de umplut. Când am completat cu ultimul articol și pentru a-l trimite, jocul se oprește. Am intrat înapoi, același cărucior de tren este încă gol. A trebuit să aștept ca mini-jocul să se termine pentru a trimite coșul.De azi am probleme cu intrarea in regata. mi-am ales sarcina și acum încercând să intru înapoi în regata jocul s-a oprit. În general, este un joc bun, dar o problemă a naibii de rezolvat
E un joc de tot rahatul nu e interesant .Ma pune sa îl actualizez de fiecare data.este enervant
Îmi place jocul, dar uneori nu înregistrează sarcinile pe care le-am finalizat în Regatta. Astăzi am făcut 3 sarcini suplimentare de tren care nu au fost înregistrate.
Bine.
După ultima actualizare groaznic mai nou ordine de azi îmi cere să fac ultima acționare dacă vreau să mai pot construi când încerc să o fac mă bagă iar în joc îmi e aproape imposibil să mai joc . Am încercat să șterg jocul și să îl reinstalez problema a fost mai mare mă dat de la începutul lucru care înainte nu se întâmplă se relua jocul de la nivelul care erai.
După fiecare actualizare jocul merge mai greu. Nu pot accesa regata, nu pot juca deloc.
Township Jocuri obișnuite lacn
Se încarcă foarte greu, acum nu se actualizează, de ce? În rest îmi place jocul!Mi-am schimbat telefonul și nu pot să mă conectez cu Facebook sa o pot lua de unde am rămas eram destul de departe pe telefonul vechii😭😭😭
Passe temp parfait!
Un joc bun
Nu te plictisești este recreativ
am dezinstalat jocul si vreau sa o iau de la inceput dar nu pot repara asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este destul de ok,dar cere mereu actualizare si in aceea actualizare nu este mai nimic nou si se face greu nivelele.
❤😍
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arcade bjb
Mini-jocurile sunt prea grele și te fac să cheltuiești bani pentru a continua sau a pierde progresul.
Frumos joc. Cel mai bun.
S-a blocat de dimineață și nu mai are comenzi! Tot mai des se blocheaza!!! 👎👎👎
Frumos joc dacă ai timp să joci
Îmi place,îl joc nu demult și îmi place.
In publicitate arata una, aici e cu totul altceva
Îmi place foarte mult acest joc, dar, din moment ce noua actualizare, nu pot juca în regata, pur și simplu continuă să iasă din joc. Încerc să iau legătura cu serviciile pentru clienți, dar nu am auzit nimic.
Township פנאי xjqg
Co-op este nasol, nu poate trece niciodată de anumite evenimente. Prea mulți jucători cu experiență/avansați amestecați cu începători (pretindea mea părere) unele creasta ajung la 6480 în ore față de jucătorii mijlocii până la începători durează 6-7 zile (ne folosim și tcash). Prea mulți începători sunt de râs pe forumurile Playrix, în timp ce cei avansați (presupusa mea părere) continuă să câștige. Playrix ar trebui să monitorizeze și să echilibreze jocul (pe baza agoritmilor jucătorilor) și să-și potrivească jucătorii în cooperare în funcție de nivelul de joc. Presupusa mea părere, Co-op este un explozie!!
Jocul nu este rău și îl păstrează interesant cu toate micile jocuri, dar sincer când vine vorba de monedă, totul este atât de neimaginabil de scump. Oh, vrei să termini bine asta pentru a cumpăra articolele care lipsesc sunt 27 de bani cash... Ridicol 🤦🏽♀️ S-ar putea să închei jocul din cauza asta...
Rezolvati cumva la level 29 ma da afara
Super joc păcat că nu se poate juca. Va rog faceți ceva cu el, când vă veți avea lumea mai dragă-ți scoate din joc și nici nu salvează ce ai jucat până atunci. Băgații un accelerator ceva poată funcționa, altfel voi juca de pierdut pentru că nu va mai nimeni în condițiile date. Vă mulțumesc.
Mie mi se blochează mereu, dar tot jocul. Îmi place foarte mult, dar până nu îl fixați nu o să dau 5 stele.
Cel mai tare joc din toate timpurile. Sunt încântată de joc❤️❤️❤️❤️❤️
Iubește acest joc, dar să te plictisești de mini în jocuri, acum sunt aceleași 3 din nou și din nou, nu te mai chinui să le joci.
După actualizări, se blochează frecvent. Este nevoie de 4 săptămâni pentru a remedia o eroare. Dacă orașul are nevoie de mine, voi juca lumea de bomboane a lui Wonka.
NOI-VENITI - Îmi plăcea acest joc! Încă joc, dar nu ca înainte. Playrix a citit aceleași plângeri și nu a schimbat nimic. Mi-am coborât ratingul de la 5 la 1. Speram că un an mai târziu îl voi putea ridica înapoi. Dar pur și simplu nu pot! Singura loialitate pe care o vei găsi aici este ceea ce faci cu coop-ul tău!
Joc foarte plăcut. Am găsit o cooperare grozavă și mi-a plăcut să particip la regata. Din păcate, săptămâna aceasta nu am putut participa pe deplin, deoarece jocul a continuat să se prăbușească când am dat clic pe regata. Am gestionat doar vreo 3 sarcini, după ștergerea și reinstalarea de fiecare dată, dar acum, din moment ce săptămâna aceasta s-a încheiat, nu pot să intru deloc în joc... se deschide automat la premiile regatei și apoi se blochează când încerc să le revendic. Per total foarte dezamăgitor
chifla
bun
Township Casual riw
este un joc frumos
Jocul este foarte super Door care unele probleme Cum iau dispărut niște lucruri și nu le am șters eu
Cum pot relua jocul de la început?Vreau să-l reiau dar nu de unde am ramas
Cu cât se actualizează mai mult, cu atât devine mai prost. De multe ori a spus rețeaua indisponibilă. Procesul a devenit mai complicat și mai mult timp nu a devenit mai simplu. De exemplu: marea competiție de transport de marfă este doar o pierdere de timp, trebuie să așteptați de fiecare dată când trimiteți un elicopter sau o navă,
Mie mi so sters jocurile de pe telefon ce dracu face astia
Este chiar mișto ... Îl recomand...👍
Acest joc era odinioară de 5 stele pentru mine, dar acum este evident că odată cu schimbarea proprietarului, esența jocului s-a pierdut. Profesorul și experimentele sale de o lună au dispărut. Împreună cu restaurantul și mini-jocuri cu deserturi care mi-au plăcut. De asemenea, posibilitatea de a cumpăra decorațiuni care au coincis cu aceste evenimente. De asemenea, evenimentele de o lună nu au fost la fel de frecvente, dar acum sunt constante și sunt, evident, o atragere de bani. Joc jocul ca un eliberator de stres, așa că nu mai face jocul stresant.
Îmi place foarte mult acest joc, dar cred că nu-mi place ....... asta înseamnă să cheltuiești bani în viața reală .......... tu cheltuiești bani așa că ai multe lucruri speciale, dar tu nu-l cumperi ca sa nu ai produsul special.....☹️ de aceea nu imi place dar jocul este atat de bun